OVER MIJ

Ik laat liever mijn werk voor me spreken. Al begrijp ik wel dat u benieuwd bent met wie u zult samenwerken om uw droom te realiseren en hoe dat precies in z’n werk zal gaan.

MET HOUT EN ZIEL

Met hout en ziel is niet zomaar een slogan… Na 27 jaar als werknemer was het mijn beste beslissing ooit om te starten met een eigen zaak en zo te doen waar mijn hart ligt. Op een no-nonsense manier ondernemen en creëren. Zonder loze beloften. Met hout en ziel.
Het is belangrijk dat elk project volledig in samenspraak gebeurt met de klant, met u. Mijn doel is dat u 100% tevreden bent met het resultaat en dat ik er mijn ziel in heb kunnen leggen.
De materiaalkeuze is tegenwoordig enorm uitgebreid. Ook daar mag u op mijn vakkennis en advies rekenen. Ik werk bij voorkeur met FSC-hout. Bij het winnen van dat type hout, houdt men rekening met ecologische, economische en sociale noden. Duurzaamheid is hierbij het belangrijkste criterium.

MIJN WERK EN PROJECTEN

Ik maak zeer uiteenlopende dingen. Dat kan gaan van salon- of bijzettafels, tot keukenkasten, terrasbekleding, houten luiken. U kunt het zo gek niet verzinnen.